Om Oksa

Oksa Muay Thai og MMA ble startet i 2004 i den hensikt å kunne tilby "Et godt miljø og muligheten for hard trening", i starten kun for Thaiboksing men som etterhvert også utviklet seg til å inkludere MMA. Oksa Muay Thai var sørlandets første Thaiboksingklubb og har oppnådd gode resultater i konkurranse både nasjonalt og internasjonalt.

Oksa har flere instruktører og medlemmer med lang erfaring innen thaiboksing. Det blir også fler og fler som har vært med til Thailand for å trene og gå kamper der, noe som er en stor ressurs for klubben.

Klubben har også gode kontakter i Thailand, og nært samarbeid med World Muay Thai Council, og diverse treningsleirer i Thailand. Vi arrangerer årlig treningsleir i Thailand for våre utdøvere.

Oksa Muay Thai satser på konkurranse og er hyppige deltakere på stevner i Norge og også i utlandet. I Norge er Oksa medlem av Norwegian Muay Thai Association, som er det største nasjonale forbundet og som igjen samarbeider med IFMA og WMC som er de største internasjonale forbundene. IFMA og WMC har som formål å få sporten kvalifisert som en OL-gren.

Oksa MMA er også medlem av Det norske MMA forbundet.

Når vi trener så legger vi vekt på at utdøverene skal ha det gøy. Hvis man kan kombinere det med hard trening så har man gode forhold for mestring. På denne måten oppnår vi målet vårt som er å kunne tilby knallhard trening og et godt miljø.

Thaiboksing og MMA vil gi deg meget god kondisjon, generell styrke i hele kroppen og et godt selvforsvar.

Oksa tilbyr har også et eget barneparti i thaiboksing, bokseparti, jenteparti i thaiboksing og combat-conditioning.

Oksa samarbeider med Solsiden PT-Senter (som ligger rett over gata). Solsiden er et av byen flotteste og beste treningssentere innen personlig trening. Alle medlemmer hos Oksa kan inngå en tilleggskontrakt på 200,- pr mnd og dermed også benytte seg av treningsfasiilitetene på Solsiden!

VELKOMMEN INNOM FOR EN GRATIS PRØVEUKE!