Om Oksa

Ettersom at folk har forskjellig intensjon med treningen og ikke alle ønsker å trene så hardt, har vi derfor to partier bade for thaiboksing og mma, nybegynner/videregående- og fighterparti, slik at de som ønsker å ta thaiboksing / mma til et høyere nivå kan ha muligheten til det. Vi konkurrerer jevnlig i Norge og i utlandet, spesielt da innenfor thaiboksing. Og vi prøver å holde treningsleirer i Thailand en-to ganger i året. Klubben er medlem av Norwegian MuayThai Assosiation og dermed World Muay Thai Council og IFMA. Vi har også gode samarbiedspartnere i Oslo og Stavanger.

I tillegg har vi Combat-Conditioning som er utholdende styrke- og kondisjonstrening rettet mot fightere (men også for de som ikke trener kampsport). Les mer om Combat-Conditioning under menypunktet.

Hovedinstruktør, Glenn Jarlsby har drevet med kampsport siden han var syv år, hovedsakelig karate, militær nærkamp og thaiboksing. Han dro til Thailand for å lære sporten i 2001 og har siden vendt tilbake hvert år for å bli bedre både som utøver og instruktør. I dag studerer han idrett på universitetet med Bachelor innenfor idrettsvitenskap, og driver Oksa Muay Thai på fritiden. Glenn er utdannet som personlig trener innenfor styrke- og kondisjons trening, og selvfølgelig også thaiboksing.

Oksa Muay Thai har mellom 20-25 instruktører, og rundt 200 medlemmer, mange med lang erfaring innen thaiboksing og MMA. Det blir også fler og fler som har vært med til Thailand for å trene og gå kamper der, noe som er en stor ressurs for klubben.

Klubben har også gode kontakter i Thailand, og nært samarbeid med World Muay Thai Council, Lamai gym og Horizon camp. Vi arrangerer årlig treningsleir i Thailand for våre utdøvere.

Oksa Muay Thai satser på konkurranse og er hyppige deltakere på stevner i Norge og også i utlandet.

Når vi trener så legger vi vekt på at utdøverene skal ha det gøy. Hvis man kan kombinere det med hard trening så har man gode forhold for mestring. På denne måten oppnår vi målet vårt som er å kunne tilby knallhard trening og et godt miljø.

Thaiboksing og MMA vil gi deg meget god kondisjon, generell styrke i hele kroppen og et godt selvforsvar.